SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Södra Umeå Ryttarförening
Kvalitetsmärkt ridskola
Välkommen!
Välkommen till vår hemsida!

Vi är EN förening!
Alla delar fyller en viktig funktion för föreningen som helhet​; RS - Ridskolan, TS - Tävlingssektionen & US -Ungdomssektionen.
Syftet med föreningen är att erbjuda en hästgemenskap där ALLA är välkomna.

I föreningen SURF
- Bidrar vi alla till föreningens mål, syfte och verksamheter.
- Är vi respektfulla mot varandra och djuren
- Hjälper vi varandra, delar med oss av vår kunskap och lär av varandra.
- Bidrar alla till att skapa trivsel och glädje
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Södra Umeå Ryttarförening (SURF) ligger strax söder om Umeå i byn Stöcksjö. Anläggningen har ett ridhus, två ridbanor samt ett stall där över 40 hästar bor. På anläggningen driver vi ridskola med ca 350 uppsittningar i veckan samt tävlings och träningsverksamhet. Har du egen häst kan du lösa anläggningskort för att kunna rida i vårt ridhus och på våra ridbanor.

Vill du bli medlem, börja rida eller lösa anläggningskort? Kolla till höger så hittar du genvägar!

Högst upp i toppmenyn kan du välja Ungdomssektion, Tävlingssektion eller Ridskolan. Klicka dig fram för att hitta den information du söker! :)
Försäljning av grillkol/grillbriketter och Spicydreams
2021-04-21 09:25

Grillsäsongen är här! Kryddor, grillkol och briketter kan du smidigt köpa via Surf och dessutom stötta föreningen! 

Framsteg
2021-04-13 10:59

Nu startar vi upp en ny grupp med Framsteg!

Tidigare under pandemin har vi inte erbjudit gruppen Framsteg, men nu har vi både kunskap och resurser för att kunna starta upp på ett säkert och bra sätt. 

Ny dressyrgrupp för ryttare med egen häst
2021-04-12 13:58

Om intresse finns så kommer vi att starta upp en ny dressyrgrupp för privatekipage i ridskolans regi.

Drop-in!
2021-04-09 07:35

Visst vet ni att vårens drop-in lektioner har börjat? Kom och var med på uteritt eller ett ridpass i ridhuset/på utebanan.

 

onsdagar kl.15:10 är det uteritt och vi rider ut ca 1 timme, trevligt för både elever och hästar! Anmäl till Sara, sara@sodraumearf.se

 

fredagar kl.15:15 är det 1 timmes ridlektion, det varieras mellan dressyr och markarbete. Nu börjar det dessutom gå att rida på utebanan! Anmäl till Frida, frida@sodraumearf.se

 

Följ länken nedan för mer information.

Drop in ridning

 

Hoppas vi ses!!

Uppsägning av ridplats inför HT-21
2021-04-07 15:15

Det har blivit dags att säga upp sin plats på ridskolan om man inte vill fortsätta till hösten. Uppsägningen måste komma in senast 1/5 för att gälla, annars fortlöper abonnemanget tills dess att vi eventuellt hittat en ersättare.

 

Uppsägningarna skickas via mejl till klara@sodraumearf.se, muntliga uppsägningar godkänns ej.

 

När ni säger upp platsen kommer ni att få en bekräftelse från Klara, eftersom hon har begränsad arbetstid kan bekräftelsen dröja men uppsägningen räknas från det datum då den kommit in.

Ridhusbokningar

 
Våra sponsorer 2019