SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Södra Umeå Ryttarförening
Kvalitetsmärkt ridskola

Framsteg

Framsteg kallas våra grupper som riktar sig till tjejer som är mellan 18-30 år med psykisk ohälsa. Framsteg är till för dig som har ångestproblematik.

 
Vi träffas här på Surf på med hästen i centrum, vi lär oss att vara i nuet och att hantera stora djur med små hjälper. Ridning finns så klart med i bilden, men om du önskar att bara delta från marken så går det också bra givetvis. Vi delar in deltagarna i grupper och försöker anpassa efter alla individer.
 
Om du har aktivitetsersättning från försäkringskassan så kan du ansöka om att få hjälp med kostnaden, du kan läsa mer här;https://www.forsakringskassan.se/privatpers/funktionsnedsattning/aktivitetsersattning-och-sjukersattning/aktivitetsersattning .
 
Träffarna sker på dagtid då det är lugnt i stallet och få övriga besökare. Kostnaden är 950:- /tillfälle som är 2-2.5 h och max 4 st deltagare. 
 
Ring/smsa/maila om du har frågor! 
 
Emmeli 0725042288 emmeli@sodraumearf.se
 
 
Samarbetspartner