SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Södra Umeå Ryttarförening
Kvalitetsmärkt ridskola

Om Södra Umeå Ryttarförening

SURF är en förening med ca. 500 aktiva medlemmar, både ridskoleelever och ryttare med egna hästar. Här hittar du en informationsbok om föreningen och vår värdegrund: Informationsbok/värdegrund

Vår förening består av 3 sektioner;

 

 

Ridskolan:
Vi bedriver ridskola 6 dagar i veckan, både ponnygrupper och hästgrupper på olika nivåer.
Vi är den enda ridskolan i Umeå med omnejd som uppfyller Svenska Ridsportförbundets krav för att vara en diplomerad ridskola. Det innebär att minst 50% av lektionerna måste hållas av utbildad personal. 80% av SURF´s lektioner hålls av ridlärare som genomfört godkänt yrkesprov, de är därmed diplomerade ridlärare. 
 
Tävlingssektionen:
Alla som löst tävlingslicens för SURF är med i tävlingssektionen (TS). De anordnar varje år tävlingar i både dressyr, hoppning och körning för både häst och ponny. De hjälps även åt att styra upp veckoträningar och månadsträningar.
 
Ungdomssektionen:
Alla medlemmar i föreningen som är under 26 år gamla är med i Ungdomssektionen (US). US har en egen styrelse som jobbar med att anordna roliga aktiviteter för föreningens barn och ungdomar! De jobbar även med att få ett bra klimat mellan sektionerna, de är också bra på att renovera och göra snyggt på anläggningen!
 
   
   
 
Samarbetspartner