Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Södra Umeå Ryttarförening
Kvalitetsmärkt ridskola
Välkommen!
Välkommen till vår hemsida!

Södra Umeå Ryttarförening (SURF) ligger belägen strax söder om Umeå i byn Stöcksjö. Anläggningen har ett ridhus, två ridbanor samt ett stall där över 40 hästar bor. På anläggningen driver vi ridskola med drygt 300 uppsittningar i veckan samt tävlings och träningsverksamhet. Har du egen häst kan du lösa anläggningskort för att kunna rida i vårt ridhus och på våra ridbanor.

Vill du bli medlem, börja rida eller lösa anläggningskort? Kolla till höger så hittar du genvägar!

Högst upp i toppmenyn kan du välja Ungdomssektion, Tävlingssektion eller Ridskolan. Klicka dig fram för att hitta den information du söker! :)
Glad sommar önskar vi på Surf!
2018-06-19 17:09
Idag hålls vårterminens sista ridlektioner och de flesta privata hästar har redan flyttat från anläggningen för att spendera sommaren på bete. 
Ridskolans hästar kommer ridas till betet för årets välförtjänta semester under torsdag (21/6). De som ska hjälpa till att rida ut dem samlas kl 8 här på Surf, sedan gör vi i ordning hästarna och rider ut till betet. Vi uppskattar att de släpps strax före 11 om man vill komma och kolla! :)
Vi tackar alla, både ridskoleelever, privatryttare och övriga medlemmar för den här terminen! Bra kämpat med alla ridtimmar som ägt rum på våra ridbanor, att ordna tävlingar och träningar, städdagar ja allt som vi lyckas med tillsammans under en termin! :)
Ridskolan börjar igen den 12/8, fakturor för höstens ridning kommer att gå ut under nästa vecka och där står det vilket datum just din ridning börjar. 
Om du är anmäld till ridläger så kommer även den fakturan under nästa vecka tillsammans med packningslista.
Har du några frågor är du alltid välkommen att höra av dig till oss, antingen på 09042288 eller på våra mailadresser som du hittar under "kontakt" här på hemsidan :)

Ha en bra sommar önskar personalen och hästarna!
Helgens hopptävling
2018-06-13 08:36
Nu avlöser tävlingarna varandra, i helgen kör vi hopptävling med klasser upp till 1.30 m för häst!
Visst kommer du och tittar?! Vi säljer mat och fika och hoppas att så många som möjligt vill komma och hälsa på oss under helgen! :)
Om du är ridskoleelev och inte anmält dig som funktionär ännu så kan du göra det på mail till Mia@sodraumearf.se, men skynda dig, vi behöver all hjälp vi kan få och ju fortare vi vet vilka som kan hjälpa till ju bättre! :)


Idag kl 16 börjar vårens stora dressyrtävling!
2018-06-08 09:46
Kom och fika, titta på fina hästar och umgås med oss i helgen! 
Vår cafeteria är öppen så länge tävlingarna håller på, dagens lunch serveras mellan kl 11-14 och vi steker hamburgare hela helgen :)
Varmt välkomna!

Tävlingssektionen
Stallar stängda inför tävling
2018-06-04 09:40, Tävlingssektionen
Alla stallar är rengjorda och stängda inför helgens tävlingar. Tävlingsekipagen börjar komma redan på torsdag så därför har stallarna stängts under helgen som var. Om du kommer med häst utifrån finns det därför ingen möjlighet till uppstallning den här veckan. Vi släpper inte in hästar utifrån i ridskolestallet pga smittorisk.
Mvh Emmeli 
Ridskolan
Lediga platser i nybörjargrupp ht 18
2018-05-28 14:50, Ridskolan
Vi har lediga platser i nybörjargrupp ht 18! Tid är 16.30 på fredagar, man bör kunna vara på plats från 16 när det gått en bit in på terminen. 
Hör av dig till Emmeli på Emmeli@sodraumearf.se om du är intresserad!
Ridhusbokningar

 
Våra sponsorer 2017