Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Södra Umeå Ryttarförening
Kvalitetsmärkt ridskola

Välkommen!
Välkommen till vår hemsida!

Vi är EN förening!
Alla delar fyller en viktig funktion för föreningen som helhet​; RS - Ridskolan, TS - Tävlingssektionen & US -Ungdomssektionen.
Syftet med föreningen är att erbjuda en hästgemenskap där ALLA är välkomna.

I föreningen SURF
- Bidrar vi alla till föreningens mål, syfte och verksamheter.
- Är vi respektfulla mot varandra och djuren
- Hjälper vi varandra, delar med oss av vår kunskap och lär av varandra.
- Bidrar alla till att skapa trivsel och glädje
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Södra Umeå Ryttarförening (SURF) ligger strax söder om Umeå i byn Stöcksjö. Anläggningen har ett ridhus, två ridbanor samt ett stall där över 40 hästar bor. På anläggningen driver vi ridskola med ca 350 uppsittningar i veckan samt tävlings och träningsverksamhet. Har du egen häst kan du lösa anläggningskort för att kunna rida i vårt ridhus och på våra ridbanor.

Vill du bli medlem, börja rida eller lösa anläggningskort? Kolla till höger så hittar du genvägar!

Högst upp i toppmenyn kan du välja Ungdomssektion, Tävlingssektion eller Ridskolan. Klicka dig fram för att hitta den information du söker! :)
Framsteg
2020-09-17 14:14
Nu kör vi igång en ny Framstegsgrupp! 
Framsteg är ett projekt som har startats eftersom det är något med utsidan på en häst som är bra för insidan på en människa. Tillsammans med hästarna blir det lättare att träffa andra människor och även att utveckla sig själv. 
När man hanterar hästar får man öva på att ta plats och stå på sig, och tillbaka får man ett enormt förtroende från hästen.
Framsteg träffas en gång i veckan, ca 3 h per gång, i en liten grupp på max 4 personer.  
Vi träffas och umgås här på surf och lär oss mer om/hanterar hästen och rider efter förmåga.

Om man har beviljat aktivitetsstöd från försäkringskassan så kan man ansöka om få deltagaravgiften betald via aktivitetsstödet. Prata med din kontaktperson på försäkringskassan så kan de hjälpa dig.

Gruppen kommer träffas mellan kl 11.30-14.30 på onsdagar varje vecka.
Kostnaden är 750:- per tillfälle som faktureras till deltagaren, man anmäler sig till en termin i taget. 

Om du har frågor eller vill vara med så kan du ringa på 0725042288 (om du inte får svar, skicka ett sms så ringer vi upp) eller mail på Emmeli@sodraumearf.se

Välkommen till oss! :)

Slutspurt Newbody
2020-09-14 15:45
Hej alla Surfare!
Slutet av New Body försäljningen närmar sig sitt slut så här kommer lite mer info.
Sista dagen att registrera sina köp är lördag den 19/9 men börja gärna registrera era köp någon dag innan så ni har lite marginal och då vi tidigare år råkade ut för att hemsidan kraschat då för många ska registrera sina ordrar samtidig.
Jag kommer sen att skicka in slutordern till New Body och få ett mer exakt leveransdatum efter det.
Alla paketen kommer att levereras till Surf i lådor med säljarens namn på samt om man har 1 eller flera lådor (beroende på hur mycket man har sålt). Jag kommer då att meddela när dom har anlänt samt vars vi kommer att förvara dom och i samma veva meddela hur mycket vi sålt.
OBS! När ni hämtar era lådor så vill jag att ni går igenom och kollar att ni fått rätt antal paket och kontrollerar att mailadressen är densamma som den ni får Surfs andra fakturor till, detta för att underlätta när vi ska skicka ut fakturorna för era paket. När jag sammanställt vilka som sålt och för hur mycket så skickar jag den informationen till Emmeli som i sin tur gör fakturorna och skickar ut dom.
Ni delar ut era paket till kunderna och tar betalt av dom på valfritt sätt men jag föreslår att ni använder er av Swish, dom flesta människor har det och ni får in pengarna på kontot direkt vilket underlättar när ni ska betala fakturan.
Om ni har kunder som vill ångra sitt köp kontaktar ni mig (Kicki), om dom vill byta vara eller reklamera en produkt så gör dom det själv på hemsidan och hittar info om det här:
https://www.newbody.se/reklamera-och-byta
Ni kan även läsa New Bodys Frågor & Svar här:
https://fragor-och-svar.newbody.se/newbody
Då vi säljer så mycket som vi gör så får vi även starta en efterförsäljning utan extra kostnad så om ni skulle missa att lägga in er order eller ha någon kund som vill handla efter slutdatumet så kan ni lägga det på efterbeställningen, det blir bara ett senare leveransdatum av dom varorna.
Precis som tidigare så mailar ni mig (Kicki) på:
forsaljning@sodraumearf.se

Mvh // Kicki
Helgens dressyrtävlingar
2020-08-25 14:49
Vi har haft årets första dressyrtävling hos oss på SURF och det fanns flera fina ekipage att titta på. Det gick bra för SURFs privatryttarekipage Ann-Louise Backman och Lazio Kaerlund som segrade i både fredagens och lördagens MSVC:1. Roligt att så många hittat till oss från olika håll i norra Sverige. Det fanns deltagare från t ex Boden, Råneå, Ö-vik och Skellefteå. 

Klubbmästare blev vår egen instruktör Rebecka Öhlund, Fia-Lotta i lördagens LB: 2. Fia-Lotta fortsatte prestera under söndagen och blev med sin ägare Frida Lundin trea i LA:3 och segrade i LB:3.

Tack till alla deltagare, funktionärer och sponsorer för en bra helg!

Tävlingssektionen
Tävlingar 2020
2020-08-19 14:31, Tävlingssektionen
Här hittar du information om årets tävlingar, så som funktionärsschema och ryttarmeddelande.
Ridhusbokningar

 
Våra sponsorer 2019