Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Södra Umeå Ryttarförening
Kvalitetsmärkt ridskola
Välkommen!
Välkommen till vår hemsida!

Vi är EN förening!
Alla delar fyller en viktig funktion för föreningen som helhet​; RS - Ridskolan, TS - Tävlingssektionen & US -Ungdomssektionen.
Syftet med föreningen är att erbjuda en hästgemenskap där ALLA är välkomna.

I föreningen SURF
- Bidrar vi alla till föreningens mål, syfte och verksamheter.
- Är vi respektfulla mot varandra och djuren
- Hjälper vi varandra, delar med oss av vår kunskap och lär av varandra.
- Bidrar alla till att skapa trivsel och glädje
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Södra Umeå Ryttarförening (SURF) ligger strax söder om Umeå i byn Stöcksjö. Anläggningen har ett ridhus, två ridbanor samt ett stall där över 40 hästar bor. På anläggningen driver vi ridskola med ca 350 uppsittningar i veckan samt tävlings och träningsverksamhet. Har du egen häst kan du lösa anläggningskort för att kunna rida i vårt ridhus och på våra ridbanor.

Vill du bli medlem, börja rida eller lösa anläggningskort? Kolla till höger så hittar du genvägar!

Högst upp i toppmenyn kan du välja Ungdomssektion, Tävlingssektion eller Ridskolan. Klicka dig fram för att hitta den information du söker! :)
Tänk på hastigheten!
2019-10-18 13:26
Kör lugnt på väg till oss :)
Vi har fått till oss att de boende efter kustvägen tycker att trafiken efter vägen kör för fort. Våra medlemmar är en stor del av trafiken efter vägen, så därför vill vi gå ut med en önskan om att alla tänker på att hålla sig till hastighetsbegränsningen. Både boende och ryttare som rider efter vägen känner sig mycket tryggare om vi kör försiktigt :)

Ridskolan
Enkät för ridskoleelever
2019-10-16 11:09, Ridskolan
Vi på Surf vill ha en anläggning där alla känner sig välkomna, det ideella arbetet ska kännas meningsfullt och alla ska känna att de bidrar till vår fina förening!
Vi jobbar ständigt med att utveckla och förbättra vår verksamhet och därför har vi nu tagit fram en enkät för att få veta vad våra elever på ridskolan tycker om vår verksamhet. 
Tävlingssektionen
Enkät för dig som har anläggningskort
2019-10-16 10:34, Tävlingssektionen
Vi på Surf vill ha en anläggning där alla känner sig välkomna, det ideella arbetet ska kännas meningsfullt och alla ska känna att de bidrar till vår fina förening!
Ridskolan
Ridskoletävling i dressyr
2019-10-15 07:52, Ridskolan
Nu är det dags för den årliga dressyrtävlingen på ridskolan! 
Ridskolan
Ponnykul
2019-10-14 08:54, Ridskolan
Nu kör vi en ny omgång ponnykul!
Ridhusbokningar

 
Våra sponsorer 2019