Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Södra Umeå Ryttarförening
Kvalitetsmärkt ridskola
Välkommen!
Välkommen till vår hemsida!

Södra Umeå Ryttarförening (SURF) ligger belägen strax söder om Umeå i byn Stöcksjö. Anläggningen har ett ridhus, två ridbanor samt ett stall där över 40 hästar bor. På anläggningen driver vi ridskola med drygt 300 uppsittningar i veckan samt tävlings och träningsverksamhet. Har du egen häst kan du lösa anläggningskort för att kunna rida i vårt ridhus och på våra ridbanor.

Vill du bli medlem, börja rida eller lösa anläggningskort? Kolla till höger så hittar du genvägar!

Högst upp i toppmenyn kan du välja Ungdomssektion, Tävlingssektion eller Ridskolan. Klicka dig fram för att hitta den information du söker! :)
Bevattning på svarta banan
2018-07-17 11:13
Vi har för tillfället problem med bevattningen på den svarta banan, vi jobbar på att lösa problemet men eftersom det är semestertider så har vi svårt att få tag på reservdelar. Därför kommer den svarta banan inte att vattnas under vecka 29 och 30 till att börja med. Håll er svala i värmen ☀️☀️☀️😀
Mvh Emmeli 
Underhåll av ridhuset
2018-07-08 13:57
Från och med nästa vecka (v.28) kommer vi skrapa och måla sargen i ridhuset. Detta finns inte med i ridhusbokningarna och man är välkommen att rida ändå, men om det är nymålat på något ställe så kommer vi att spärra av den delen av manegen. Vi samsas och ser fram emot att få ett ännu finare ridhus! 😀👍
Mvh Emmeli 
Ridskolan
Afterwork och friskvårdsridning!
2018-06-28 14:14, Ridskolan
Under hösten kommer vi erbjuda 2 st nya ridgrupper, passa på att använda friskvårdsbidraget och kanske en friskvårdstimme för att komma ut till oss och rida!

Afterwork - Drop-in ridning på fredag em mellan kl 15.30 och 16.15, anmäl dig från vecka till vecka när det passar dig! Vi vill ha din anmälan via mail senast på torsdag kl 12.00 till adressen frida@sodraumearf.se. Den här lektionen kommer att innehålla dressyr och markarbete men aldrig hoppning. Vårt enda krav är att du kan rida själv i skritt och trav, lektionen kommer att anpassas efter deltagarnas kunskap. Kostnad: 200:-/lektion, max antal elever är 8 och minsta antal för att lektionen ska bli av är 4 st. Endast swish betalning på plats!
Vi kör igång vecka 34.

Friskvårdsridning - på fredagar kl 14.30-15.30 kan du komma hit och rida ut i skogen tillsammans med våra hästar på de fina ridvägarna runt Surf! Vi kör uteritt vecka 34, 35, 36, 37 och därefter så övergår vi till skolridning på bana, antingen ute eller inne beroende på väder. Du bör kunna rida i alla gångarter för att hänga med!
Är du intresserad så anmäler du dig till Emmeli på Emmeli@sodraumearf.se. I den här gruppen kan man anmäla sig till hela eller delar av terminen, meddela hur du vill vara med!
Kostnad: 200:-/lektion som faktureras.

Är du ledig på dagtid och är intresserad av att rida? Då är du hemskt välkommen att höra av dig till oss, vi startar grupper på dagtid bara intresse finns! 09042288 eller emmeli@sodraumearf.seRidskolan
Twister till salu
2018-06-28 10:23, Ridskolan
Efter betet kommer vi att sälja ponnyn Twister, är du intresserad? Kontakta Emmeli på 0725042288 eller emmeli@sodraumearf.se
Sommaren 2018
2018-06-27 15:12
Nu går vi mot semestertider och vi kommer ha stängt på kontoret från den 30/6 till den 29/7. Därefter är vi tillbaka på kontoret som vanligt. Under ledigheten svarar vi varken på mail eller telefonsamtal. 
Anläggningen kommer att vara öppen och banorna skötas om efter behov, vi har alltid en vaktmästare/personal på plats mellan 7-16 på vardagar. 

Ändringar i ridhus/ridbanebokningar behöver komma in via mail (emmeli@sodraumearf.se) senast kl 11.00 den 29/6 för att hinnas med innan semestern. 

Den 2/8 kommer ridskolehästarna hem från betet och rids igång, den 6/8 börjar våra ridläger för både barn och vuxna, kallelse och fakturor har gått ut via mail till samtliga deltagare.
Ridskolan börjar om den 12/8 och alla elever har fått sina fakturor utskickade via mail. På fakturan ser du din riddag, tid och vilket datum du börjar. 

Ha en bra sommar så syns vi i augusti igen!

Mvh Emmeli Hellgren
Verksamhetschef
Ridhusbokningar

 
Våra sponsorer 2017