Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Södra Umeå Ryttarförening
Kvalitetsmärkt ridskola
Välkommen!
Välkommen till vår hemsida!

Vi är EN förening!
Alla delar fyller en viktig funktion för föreningen som helhet​; RS - Ridskolan, TS - Tävlingssektionen & US -Ungdomssektionen.
Syftet med föreningen är att erbjuda en hästgemenskap där ALLA är välkomna.

I föreningen SURF
- Bidrar vi alla till föreningens mål, syfte och verksamheter.
- Är vi respektfulla mot varandra och djuren
- Hjälper vi varandra, delar med oss av vår kunskap och lär av varandra.
- Bidrar alla till att skapa trivsel och glädje
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Södra Umeå Ryttarförening (SURF) ligger strax söder om Umeå i byn Stöcksjö. Anläggningen har ett ridhus, två ridbanor samt ett stall där över 40 hästar bor. På anläggningen driver vi ridskola med drygt 300 uppsittningar i veckan samt tävlings och träningsverksamhet. Har du egen häst kan du lösa anläggningskort för att kunna rida i vårt ridhus och på våra ridbanor.

Vill du bli medlem, börja rida eller lösa anläggningskort? Kolla till höger så hittar du genvägar!

Högst upp i toppmenyn kan du välja Ungdomssektion, Tävlingssektion eller Ridskolan. Klicka dig fram för att hitta den information du söker! :)
After work ridning
2019-02-19 09:41
Afterwork - Drop-in ridning på fredagar mellan kl 15.10-16.10. Anmäl dig från vecka till vecka när det passar dig! Vi vill ha din anmälan via mail senast på onsdag kl 12.00 till adressen sofie@sodraumearf.se

Den här lektionen kommer att innehålla dressyr och markarbete men aldrig hoppning. Vårt enda krav är att du kan rida själv i alla gångarter, lektionen kommer att anpassas efter deltagarnas kunskap. 
Kostnad: 200:-/lektion, max antal elever är 8 och minsta antal för att lektionen ska bli av är 4 st. Du faktureras i efterhand. 
Årsmöteshandlingar
2019-02-15 18:26
Här nedan hittar du handlingarna inför årsmötet. 
Förenklat årsbokslut, resultat och balansrapporter m.m. finns att hämta på kontoret hos verksamhetschefen under kontorstider för den som vill se före årsmötet. 
Kolla gärna igenom vår vision för anläggningen, den sista länken! 

Varmt välkomna den 24/2 kl 18.00 i cafeterian! 

Dagordning årsmöte 2019.docx »
Johnnys Sadelmakeri
2019-02-12 14:18
Under vår teorivecka så kommer Johnnys Sadelmakeri hit och ska hålla föreläsning. Han är verksam påStrömsholm där han driver sin verksamhet. Under 4 dagar kommer han hålla till på SURF och erbjuder sina tjänster gällande sadlar och tillpassning. Mellan torsdag 7/3 till söndag 10/3 kommer han finnas på SURF. För att boka tjänst av Johnny eller ställa frågor, kontakta han på info@sadelmakarn.se, 070-8671476.

"Mina huvudsakliga arbetsuppgifter och kunder rör sig inom ridsporten. Jag är auktoriserad Kieffer reparatör för sadlar och remtyg. Vidare är jag auktoriserad Cavallo ridstövelreparatör.
Eftersom mitt arbete är ett unikt hantverk som kräver mångårig erfarenhet för ett lyckat resultat, har jag genom åren skaffat mig stor kunskap i att tillverka bl.a. MC-dynor, MC-väskor, båtrattar och inredningar m.m. Till mina främsta kunder hör ridskolor, OS-ryttare, Handikapryttare m.m. En gång i månaden åker jag ner till Sharpman i Mjölby för att hjälpa till med tillpassning och omstoppning av sadlar m.m."

Nedan är några tjänster han erbjuder:
Omstoppning Sadel
Bredda mellan bossor
Byte sitsskinn
Byta sadelgjordsstropp
Dragkedja ridstövel
Klackning eller sulning

Mer info finns på hans hemsida: http://www.sadelmakarn.se/
Klubbkläder
2019-02-12 11:45
Nu finns klubbkläder för barn, dam och herr att prova uppe i cafeterian! Kläderna finns kvar tills 25/2. Beställning sker via blankett som du finner i cafeterian. Hittar du inte rätt storlek så kan du åka förbi hööks och prova och lägga din beställning där. Vi hjälps åt att hålla ordning och provar kläderna med försiktighet då de är på låns från hööks 😊 man kan välja till SURFs logga på rygg/bröst/jackärm.
Klubbkläder
2019-02-11 17:41
Klubbkläder! 
SURF kommer sälja klubbkläder från hööks. Från och med imorgon tisdag finns kläderna på surf för utprovning. Kläderna kommer finnas i cafeterian. Det är jackor, pikétröja, fleecejacka och väst som kommer finnas. Finns för dam, barn och herr. Brodyr med SURFs logga går att välja till. Beställning sker via blankett. 😊
Ridhusbokningar

 
Våra sponsorer 2019