Södra Umeå Ryttarförening
Kvalitetsmärkt ridskola
Välkommen!
Välkommen till vår hemsida!

Södra Umeå Ryttarförening (SURF) ligger belägen strax söder om Umeå i byn Stöcksjö. Anläggningen har ett ridhus, två ridbanor samt ett stall där över 40 hästar bor. På anläggningen driver vi ridskola med drygt 300 uppsittningar i veckan samt tävlings och träningsverksamhet. Har du egen häst kan du lösa anläggningskort för att kunna rida i vårt ridhus och på våra ridbanor.

Vill du bli medlem, börja rida eller lösa anläggningskort? Kolla till höger så hittar du genvägar!

Högst upp i toppmenyn kan du välja Ungdomssektion, Tävlingssektion eller Ridskolan. Klicka dig fram för att hitta den information du söker! :)
Dressyrlektioner för privatekipage
2018-04-03 15:54
Vi har stor efterfrågan på dressyrlektioner för privatekipage och vi ska försöka att erbjuda en stående tid varje vecka där man kan boka in sig från gång till gång. Vi börjar enligt nedan:

Under onsdag 25/4 och 2/5 mellan kl 13.00 och 16.00 kan man boka dressyrlektion för Emmeli på egen häst. Kostnaden är 200:- för 30 min och 300:- för 45 min, faktureras i efterhand. 
Hör av dig till Emmeli på emmeli@sodraumearf.se om du vill boka! :)
Observera att detta endast gäller dig som har egen häst att använda på lektionerna :)
Ponnytävling Sundsvall
2018-04-02 18:38
Under påskhelgen har några av Surfs ponnyekipage varit iväg på tävling i Sundsvall. Fanny Seedorf tog en 7:e placering under lördagens LB och Alva Melefors segrade under söndagens LA. Nellie Wallgren och Lea Östman fanns också på plats och visade upp fina rundor - bra jobbat tjejer!!
Glad påsk!
2018-03-29 10:29
Glad påsk!
Cikkan hälsar alla glad påsk från oss på surf!
Idag torsdag, samt långfredag, påskafton, påskdagen och annandag påsk har vi inga lektioner. Men på tisdag 3/4 kör vi all verksamhet som vanligt! 
Cikkan bor här på prov för att se om hon kan trivas som ridskolehäst, än så länge verkar hon tycka att det är kul hos oss 😀😀
Karantän i kallstallet
2018-03-29 10:25
Från och med idag 29/3 tom 12/4 är det karantän i kallstallet och varken människor eller hästar som inte tillhör karantän får gå in i kallstallet. Om du kommer med häst utifrån går det bra att använda utebox eller spiltstallet  så länge 😊
Det är en häst som kommer med transportbolag till surf som ska stå i karantän enligt våra rutiner för hästar som färdats på det här sättet och vi hoppas att ni kan ha överseende med detta 😊
Mvh Emmeli 
Ridhusbokningar

 
Våra sponsorer 2017