Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Södra Umeå Ryttarförening
Kvalitetsmärkt ridskola
Anläggningskort
För att få rida på våra ridbanor och i ridhuset krävs det att du löst ett anläggningskort. 
Anläggningskortet gäller ett helt eller halvt kalender år, januari-december eller januari-juni, juli-december.
I anläggningskortet ingår det ideellt arbete. Man ska bland annat hjälpa till på tävling under en heldag eller två halvdagar per termin. 
När du löser anläggningskortet förbinder du dig att utföra detta ideella arbete och att följa övriga regler på vår anläggning. 
Avgiften återbetalas ej oavsett anledning och anläggningskortet kan ej överlåtas.

Priser 2018 (medlemsavgift tillkommer alltid)

Licens för SURF eller ingen licens
  Helår Halvår Engångskort
 1 häst 1600:- 1050:- 150:- (Får lösas max 3 gånger)
 2 hästar 2300:- 1500:- 
    


Licens för annan förening
  Helår Halvår
 1 häst 4100:- 2100:-
 2 hästar eller mer Kontakta verksamhetschefen förprisinformation 

Endagskort
Om du tillfälligt vill rida på anläggningen betalar du ett endagskort. Detta kort får lösas 3 gånger, sedan ska man lösa halv eller helårs kort. Kostnaden för endagskort är 150:- from 1/1-18. 
Engångskort löses endast i förväg mellan 7-16 måndag-torsdag och 7-14 på fredagar. Vill du rida under helgen måste du lösa kortet i senast kl 14 på fredag.
Du kan alltså inte lösa kortet under kvällar och helger. Var ute i god tid! 
Kontakta verksamhetschef för att lösa endagskort, se under kontakt för kontaktuppgifter. 

Trivselregler för vår anläggning

När du kommer hit med egen häst
När du kommer till Surf med din egen häst så kan du gör i ordning den i vårt gäststall, eller "kallstallet" som vi kallar det till vardags. Där finns det boxar att låna och en vattenspilta att duscha hästen i om du vill. 
Tänk på att alltid städa efter dig i gäststallet, mocka efter din häst och sopa gången. Om du använder vattenspiltan så ska du rengöra avloppet efter dig. 
När du går in i ridhuset så använder du dig av dörren som finns runt hörnet mot vägen, under domartornet. Man får ej gå igenom stallet, i ridskolestallet får endast de hästar som står permanent uppstallade på Surf vistas så att hästarna som bor här får lugn och ro och för att minimera att spridning av eventuell smitta. 

Våra ridbanor
När du rider på våra ridbanor, både inne och ute, så ska du mocka efter din häst direkt du är färdig. Detta för att vårt underlag ska hålla så länge som möjligt! Gödsel i underlaget bidrar till att det blir halkigt, mögel bildas och det slits ut mycket fortare. Därför hjälps vi alla åt för att det ska hålla så länge som möjligt!

 
Våra sponsorer 2019