Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Södra Umeå Ryttarförening
Kvalitetsmärkt ridskola

Tävlingssektionen
Välkommen till Södra Umeå Ryttarförenings tävlingssektion! 

Vem tillhör Tävlingssektionen?
Alla som har fast träningsplats för vecko- och/eller månadstränare på vår anläggning tillhör TS. Detta gäller även de som tränar på bokad tid med egen anlitad tränare, om detta sker med återkommande regelbundenhet.

Som TS-ekipage erbjuds du detta:
Vi jobbar för att erbjuda så bra tränings- och tävlingsmöjligheter som möjligt för våra ekipage. Som TS-ekipage på Surf erbjuds du veckoträningar, månadsträningar och tävlingar inom dressyr, hoppning och körning. Du får också möjlighet att tävla på hemmaplan varje år.

Som TS-ekipage förväntas du:
För att kunna bedriva tävlings- och träningsverksamhet på Surf behöver vi hjälp i form av ideella krafter från våra TS-ekipage. Vad du som TS-ekipage förväntas bidra med varje termin kan du läsa mer om här: http://www.sodraumearf.se/sida/?ID=210329

I menyn ovan hittar du mer information om respektive gren, våra tävlingar samt hur du kommer i kontakt med styrelsen. 
Enkät 2019
2020-02-03 15:32

Hej medlem! 

 

Vi vill informera om hur vi jobbar med enkätsvaren vi fick in från er med anläggningskort under hösten.

Vi är tacksamma för er engagerade input som är väldigt viktig för att vi ska kunna jobba aktivt med att hela tiden bli en bättre förening.

Styrelsen tillsammans med verksamhetschefen har tagit fram en åtgärdsplan där vi lyft fram de punkter som vi uppfattade som viktigast.

Bland annat hur vi kommunicerar ändringar i bokningar av ridhuset, hur hindertiden är fördelad, detaljer på anläggningen så som önskemål om klockor på olika ställen, hur vi ska förhålla oss till privatträning på obokad tid, m.m.

För er som har löst anläggningskort för 2020 så har ni kanske märkt att det redan nu kommer ut information kring sena ändringar i ridhustiderna via mail.

Vi kommer jobba vidare med åtgärdsplanen under våren och försöka att tillmötesgå så många önskemål vi kan.

En del förändringar som görs enligt önskemål i enkäten kommer även att följas upp under våren eftersom det innebär ganska stora förändringar här på anläggningen. Allt för att säkerställa att de förändringar som gjorts föll väl ut :)

 

Mvh Emmeli Hellgren

Verksamhetschef

Södra Umeå Ryttarförening

Gröntkort kurs
2019-12-18 14:49
Nu är det dags för vår årliga gröntkort kurs!
Vi kör ett tillfälle under året, så passa på att anmäld dig nu :)

Fredag 31/1 kl 16.30-19.30
Lördag 1/2 kl 09.00-15.00 (lunch 11.30-12.00 medtas själv)
Söndag 2/2 kl 11-ca 15 beroende på hur lång tid det tar att skriva provet som börjar kl 14.

Kostnad är 600:- för medlem, 1200:- om du inte har ett medlemskap. (medlemskap går att lösa på hemsidan)

Kursledare är Rebecka Öhlund 
Kontakt och anmälan Rebecka@sodraumearf.se


Resultat för några av våra ponnyekipage
2019-11-09 20:59
Nellie Wallgren till vänster och Hanna Hallberg till höger
Idag var flera av våra ponnyryttare och tävlade hos Umeå Ryttarförening, vi tycker det är superkul med så många startande ponnyekipage!!
De som startade var Embla Sandberg på Harry, Saga Nilsson på Tess, Cecilia Ek på Clara, Elin Pettersson på Rosie, Nellie Wallgren på Knockeen Snowdropp, Hanna Hallberg på TT, Erika Waleij på Silver och Ingrid Möller på Hovers Eddy. 
Det reds både nollrundor och rundor där någon rackare till bom inte ville ligga kvar, men alla kämpade och red superbra! 
Vi gratulerar Nellie Wallgren på Knockeen Snowdropp och Hanna Hallberg på TT till andra respektive tredjeplatsen i dagens La! 


Enkät för dig som har anläggningskort
2019-10-16 10:34
Vi på Surf vill ha en anläggning där alla känner sig välkomna, det ideella arbetet ska kännas meningsfullt och alla ska känna att de bidrar till vår fina förening!
Framgångar för Surf´s ekipage i Lycksele
2019-09-30 09:51
Alexandra Boström och Mirabella
Alexandra Boström och Mirabella tog två segrar och en andra plats under Lappmarksryttarnas tävlingar den 21-22/9. De fick även meetingpris som bästa hästekipage :D

Ann-Louise Backman och Lazio Kaerlund tog hem två segrar i msvc:1 och msvc:2, vi vill gratulera bägge ryttare till fina prestationer på tävlingsbanan!

Har du kanske resultat som du vill ha publicerade på vår hemsida? Eller kanske en bild på dig och någon kubbkompis från en tävling?
Mail då oss på Emmeli@sodraumearf.se så kan vi lägga ut dem! Ju mer bilder och uppdateringar på vår hemsida ju roligare! :)
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Hem, 16/06 16:38 
Hem, 01/06 14:07 
Hem, 27/04 15:06 
 
Våra sponsorer 2019