Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Södra Umeå Ryttarförening
Kvalitetsmärkt ridskola
Tävlingssektionen
Välkommen till Södra Umeå Ryttarförenings tävlingssektion! 

Vem tillhör Tävlingssektionen?
Alla som har fast träningsplats för vecko- och/eller månadstränare på vår anläggning tillhör TS. Detta gäller även de som tränar på bokad tid med egen anlitad tränare, om detta sker med återkommande regelbundenhet.

Som TS-ekipage erbjuds du detta:
Vi jobbar för att erbjuda så bra tränings- och tävlingsmöjligheter som möjligt för våra ekipage. Som TS-ekipage på Surf erbjuds du veckoträningar, månadsträningar och tävlingar inom dressyr, hoppning och körning. Du får också möjlighet att tävla på hemmaplan varje år.

Som TS-ekipage förväntas du:
För att kunna bedriva tävlings- och träningsverksamhet på Surf behöver vi hjälp i form av ideella krafter från våra TS-ekipage. Vad du som TS-ekipage förväntas bidra med varje termin kan du läsa mer om här: http://www.sodraumearf.se/sida/?ID=210329

I menyn ovan hittar du mer information om respektive gren, våra tävlingar samt hur du kommer i kontakt med styrelsen. 
Resultat för några av våra ponnyekipage
2019-11-09 20:59
Nellie Wallgren till vänster och Hanna Hallberg till höger
Idag var flera av våra ponnyryttare och tävlade hos Umeå Ryttarförening, vi tycker det är superkul med så många startande ponnyekipage!!
De som startade var Embla Sandberg på Harry, Saga Nilsson på Tess, Cecilia Ek på Clara, Elin Pettersson på Rosie, Nellie Wallgren på Knockeen Snowdropp, Hanna Hallberg på TT, Erika Waleij på Silver och Ingrid Möller på Hovers Eddy. 
Det reds både nollrundor och rundor där någon rackare till bom inte ville ligga kvar, men alla kämpade och red superbra! 
Vi gratulerar Nellie Wallgren på Knockeen Snowdropp och Hanna Hallberg på TT till andra respektive tredjeplatsen i dagens La! 


Enkät för dig som har anläggningskort
2019-10-16 10:34
Vi på Surf vill ha en anläggning där alla känner sig välkomna, det ideella arbetet ska kännas meningsfullt och alla ska känna att de bidrar till vår fina förening!
Framgångar för Surf´s ekipage i Lycksele
2019-09-30 09:51
Alexandra Boström och Mirabella
Alexandra Boström och Mirabella tog två segrar och en andra plats under Lappmarksryttarnas tävlingar den 21-22/9. De fick även meetingpris som bästa hästekipage :D

Ann-Louise Backman och Lazio Kaerlund tog hem två segrar i msvc:1 och msvc:2, vi vill gratulera bägge ryttare till fina prestationer på tävlingsbanan!

Har du kanske resultat som du vill ha publicerade på vår hemsida? Eller kanske en bild på dig och någon kubbkompis från en tävling?
Mail då oss på Emmeli@sodraumearf.se så kan vi lägga ut dem! Ju mer bilder och uppdateringar på vår hemsida ju roligare! :)
Baka till tävlingar
2019-08-21 15:48
Vi behöver bakverk att sälja i cafeterian på våra kommande tävlingar! :) 
Redan nu till helgen är första tävlingen.
Kan du inte hjälpa till på helgen kanske du kan lämna bakverk istället?
Vi önskar t.ex kladdkaka, chokladbollar, kärleksmums, morotskaka. Gärna skurna i lite större bitar så de går bra att sälja för en tia.
Lämna bakverket med tillhörande innehållsförteckning (skriv bara på locket) i frysen som finns i dörren till höger inne i teorisalen. Märk med elevens namn.

Tack för er hjälp! :)
Stallar stängda inför tävling
2018-06-04 09:40
Alla stallar är rengjorda och stängda inför helgens tävlingar. Tävlingsekipagen börjar komma redan på torsdag så därför har stallarna stängts under helgen som var. Om du kommer med häst utifrån finns det därför ingen möjlighet till uppstallning den här veckan. Vi släpper inte in hästar utifrån i ridskolestallet pga smittorisk.
Mvh Emmeli 
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Hem, 18/10 13:26 
Hem, 08/10 13:38 
Hem, 08/10 11:35 
Hem, 01/10 22:36 
Hem, 30/09 15:11 
 
Våra sponsorer 2019