Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Södra Umeå Ryttarförening
Kvalitetsmärkt ridskola
Tävlingssektionen
Välkommen till Södra Umeå Ryttarförenings tävlingssektion! 

Vem tillhör Tävlingssektionen?
Alla som har fast träningsplats för vecko- och/eller månadstränare på vår anläggning tillhör TS. Detta gäller även de som tränar på bokad tid med egen anlitad tränare, om detta sker med återkommande regelbundenhet.

Som TS-ekipage erbjuds du detta:
Vi jobbar för att erbjuda så bra tränings- och tävlingsmöjligheter som möjligt för våra ekipage. Som TS-ekipage på Surf erbjuds du veckoträningar, månadsträningar och tävlingar inom dressyr, hoppning och körning. Du får också möjlighet att tävla på hemmaplan varje år.

Som TS-ekipage förväntas du:
För att kunna bedriva tävlings- och träningsverksamhet på Surf behöver vi hjälp i form av ideella krafter från våra TS-ekipage. Vad du som TS-ekipage förväntas bidra med varje termin kan du läsa mer om här: http://www.sodraumearf.se/sida/?ID=210329

I menyn ovan hittar du mer information om respektive gren, våra tävlingar samt hur du kommer i kontakt med styrelsen. 
Stallar stängda inför tävling
2018-06-04 09:40
Alla stallar är rengjorda och stängda inför helgens tävlingar. Tävlingsekipagen börjar komma redan på torsdag så därför har stallarna stängts under helgen som var. Om du kommer med häst utifrån finns det därför ingen möjlighet till uppstallning den här veckan. Vi släpper inte in hästar utifrån i ridskolestallet pga smittorisk.
Mvh Emmeli 
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Hem, 17/08 12:09 
Hem, 10/08 07:45 
Hem, 24/07 10:46 
 
Våra sponsorer 2017