Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Södra Umeå Ryttarförening
Kvalitetsmärkt ridskola
Funktionärsposter

Frambyggnad: Vi kommer hjälpas åt att göra i ordning anläggningen inför tävlingen. Ni kommer få arbetsgrupper och anvisning på plats. Det handlar om att bygga dressyrstaket, spärra av parkeringen, städa och förbereda boxar osv.


Springare: Som springare ansvarar du för att leverera protokoll från domaren till sekretariatet. Efter varje ekipage ridit sitt program så hämtar du ett protokoll från domarbilen. Protokollet tar du med dig och lämnar i sekretariatet (den vita byggnaden bredvid banan). Viktigt är att du står utanför banan under pågående ritt, bakom bilen och väntar tills dess att ekipaget ridit färdigt innan du hämtar protokollet.


Skrivare: Du kommer sitta i en bil tillsammans med domaren. I protokollet finns flera olika moment som ryttaren rider. Du skriver ner det domaren säger. Domaren säger först en kommentar, ex "bra format, önskar mer skillnad", därefter säger domaren en siffra ex "6". Det finns tydligt kommentarsfält där ni skriver kommentaren först och därefter den siffra som domaren säger.


Parkeringsvärd: Detta är det första våra gäster möter när de kommer till SURF. Ett trevligt bemötande och hänvisning till var de kan parkera är huvudsakliga uppgiften. Det innebär att guida våra gäster till en organiserad parkering samt att hålla snyggt och mockat på parkeringen.

Kioskvagnen: I kiosken förväntas du ta emot våra gäster med ett leende. Där kan de handla godis, fika, dricka, kaffe och varma mackor samt dagens lunch. All betalning sker via swish så inga kontanter behöver hanteras. Ni samarbetar tillsammans med Cafeterian och hämtar om något tar slut. All funktionärs fika/lunch tar ni emot genom kuponger.


Cafeterian: Här tillagas all mat som ni förväntas förbereda i form av en buffe. Viktigt att fylla på med mat och att hålla rent och fräscht. Det finns en cafeteria-ansvarig som ni kan vända er till, hon finns där hela helgen.
Surfs hopptävlingar 2019
v.24 15-16/6 Lokal/Regional tävling hoppning storhäst med klasser från 90cm-130cm 

v.35 31/8-1/9 Lokal/Regional tävling hoppning storhäst med klasser från 90cm-130cm 

v.37 14-15/9 Lokal/Regional tävling hoppning ponny med klasser från 80cm-120cm
Surfs dressyrtävlingar 2019
v. 23 7-9/6 Lokal/Regional/Nationell tävling för storhäst och ponny med klasser från LC-Intermediere 

v.34 24-25/8 Lokal/Regional tävling för storhäst med klasser från LC-MSVB
Regler Septembercupen 2018
Regler Septembercupen 2018 
Septembercupen 2018 är indelad i Lilla September och Stora September. 
Lilla cupen går i 1m klasserna lördag/söndag och Stora cupen i 1.20m klasserna lördag/söndag. 
Ryttare kan ställa upp med fler än en häst i respektive cup, ekipaget måste ha startat både lördag och söndag i respektive cup för att räknas som cupdeltagare. 
Poäng delas ut enligt följande: 

Lördag 
1:a 12p 
2:a 10p 
3:a 8p 
4:a 6p 
5:a 4p 
Övriga 2p Ute eller utg 0p 

Söndag 
1:a 13p 
2:a 11p
 3:a 9p 
4:a 7p 
5:a 5p 
Övriga 3p Ute eller utg 0p 
 
Våra sponsorer 2019