SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Södra Umeå Ryttarförening
Kvalitetsmärkt ridskola

Höstlovsläger v.44

Nu är det snart dags för höstlovsläger!

Vårt höstlovsläger är ett dagläger 30/10-1/11 där vi samlas vid 9.00 på dagarna och avslutar vid 15.00. Vi rider 1-2 pass per dag både inomhus och utomhus om vädret tillåter samt varvar med andra roliga aktiviteter och påhitt! För att ha roligt på det här lägret bör du känna dig trygg med att rida själv i skritt och trav, samt vara beredd att prova på galopp. Om du kommit mycket längre i din ridning är det inget hinder, vi anpassar grupperna efter elevernas kunskaper. 

 

Första dagen tilldelas du en häst som blir din kompis under lägret, du får vara med i stallet och sköta om den precis som din egen och rida den på lektionerna. Önska gärna häst hos Sara via Sara@sodraumearf.se

 

Lunch serveras i cafeterian. Kom ihåg att meddela eventuella allergier, även detta till Sara@sodraumearf.se

 

Anmälan är bindande, dvs vi återbetalar inte avgiften. Om du får förhinder får du själv sälja platsen vidare till lämplig ryttare. 

 

Anmälan och betalning görs via vår bokningssida som du hittar högst upp på vår hemsida under "Bokningar". Välj ridläger och sedan "Ridläger v.44". Kostnaden är 1400:-, anmälan öppnar den 9/10 och är öppen fram till den 27/10. Det finns endast 12 platser så skynda att anmäla dig innan de tar slut! :)

 

Välkomna till en rolig höstlovsvecka!

 

RIDLÄGER 2023

Sommarläger

Nu öppnar snart anmälan till våra ridläger i augusti!

I augusti arrangerar vi ridläger med övernattning för barn och ungdomar. 

Som deltagare på dessa läger bor du i vår teorisal och serveras frukost, lunch, middag och mellanmål i vår cafeteria. Vi rider 1-2 pass per dag och varvar ridningen med bad i sjön (både med och utan häst) med en massa andra hästliga aktiviteter :)

Du får en egen ponny/häst att sköta om och rida under veckan.

Välkomna till oss på sommarens roligaste vecka!

 

Ridläger 1:

Kunskapskrav: För dig som kan rida i alla gångarter (även galopp) och är bekväm med att hoppa små hinder.

Datum: 7-10/8, samling 09.00 i cafeterian första dagen för information, hästutdelning m.m.

Kostnad: 4200:- plus medlemskap. I samband med anmälan betalar man en anmälningsavgift på 1200:-, denna återbetalas ej oavsett anledning. Resterande belopp (3000:-) faktureras i maj. Utebliven/försenad betalning innebär att man tappar platsen.

Anmälan: Görs via vår bokningssida på hemsidan. Anmälan öppnar den 27/2 för elever som rider på Surf, deltagare som inte rider på Surf är välkomna att anmäla sig från den 3/3. OBS: innan 27/2 kan du inte anmäla dig!

 

 

Ridläger 2:

Kunskapskrav: För dig som kan rida själv i skritt och trav. Du kan vara med även om du galopperar och är en mer rutinerad ryttare, vi delar in er i lämpliga grupper efter kunskap.

Datum: 11-13/8 samling 09.00 i cafeterian första dagen för information, hästutdelning m.m.

Kostnad: 3200:- plus medlemskap. I samband med anmälan betalar man en anmälningsavgift på 1200:-, denna återbetalas ej oavsett anledning. Retserande belopp (2000:-)faktureras i maj. Utebliven/försenad  betalning innebär att man tappar platsen.

Anmälan görs via vår bokningssida på hemsidan. Anmälan öppnar den 27/2 för elever som rider på Surf, deltagare som inte rider på Surf är välkomna att anmäla sig från den 3/3. OBS: innan den 27/2 kan du inte anmäla dig

 

Allergi: Om du är allergisk eller vill ha specialkost så måste du maila in det till oss separat oavsett vilket läger du är med på, maila alla allergier till Sara@sodraumearf.se 

 

Packlista kommer skickas ut i slutet av juni/första veckan i juli. Båda lägren avslutas med en hopptävling, mer info kring avslutningen får ni första dagen på lälgret.

 

 

Dressyrkurs helgen v.10

Under andra helgen på sportlovet har vi dressyrkurs för vuxna!

Kursen riktar sig till dig som rider på minst 3a nivå och vill rida i mindre grupp där du får mer hjälp av din ridlärare och kan jobba lite extra på din sits och inverkan. Vi rider i gruper om max 5 elev er i varje och två pass per dag. Lunch tar du med själv, men fika ingår.

På den här kursen kan vi ta emot ryttare upp till 80 kg.

 

Datum och tider: 11-12/3 Ca 9-14.30 beroende på antalt anmälda

Anmälan: Du anmäler dig via bokningssidan på hemsidan, kostnaden är 1700:- per person som du betalar i samband med anmälan. Det krävs minst 5 deltagare för att kursen ska bli av. Anmälan är bindande och ingen återbetalning sker.

 

Välkommen!

 

Sportlovsläger

Under sportlovet v.10har vi dagläger för lovlediga barn och ungdomar!

Måndag-onsdag (6-8/3) har vi dagläger för de som kan rida i alla gångarter.

Under båda lägren är det 1-2 ridpass/dag blandat med roliga hästiga aktiviteter! Vi samlas klockan 9 alla dagar och avslutar ca 15.00. Vi serverar lunch i cafeterian, kom ihåg att anmäla eventuell allergi via mail till Sara!

 

Kostnad: 2000:- plus eventuellt medlemskap. Ingen återbetalning sker, om du får förhinder/sjukdom får du sälja platsen. Betalning sker i samband med anmälan

Anmälan: Görs via bokningssidan, anmälan öppnar den 10/2. Elever som rider på ridskolan har förtur fram till den 20/2, därefter får vem som helst anmäla sig.

 

Frågor om lägren, önskemål om häst osv. skickas till Sara på Sara@sodraumearf.se

 
Samarbetspartner