SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Södra Umeå Ryttarförening
Kvalitetsmärkt ridskola

Höstlovsläger v.44

Under höstlovet v.44 har vi dagläger för lovlediga barn och ungdomar!

Måndag-onsdag (31/10-2/11) har vi läger för mindre barn, ålder ca 7-10. Här kommer tempot vara lägre, man kommer absolut få rida i alla gångarter om man kan men lägret riktar sig till dem som inte ridit superlänge så att kunna galoppera är inget krav. (Kan man inte rida utan ledare så måste man ha med sig ledare)

Fredag-söndag (4-6/11) har vi läger för dem som har ridit lite längre och är ca 11-15 år. Här kommer vi fokusera mycket på sits och utveckling. På det här lägret kan man tänka att man rider på nivå 2c och uppåt.

 

Under båda lägren är det 1-2 ridpass/dag blandat med roliga hästiga aktiviteter! Vi samlas klockan 9 alla dagar och avslutar ca 15.00. Vi serverar lunch i cafeterian, kom ihåg att anmäla eventuell allergi via mail till Sara!

 

Kostnad: 2400:- plus eventuellt medlemskap. Ingen återbetalning sker, om du får förhinder/sjukdom får du sälja platsen. Betalning sker i samband med anmälan

Anmälan: Görs via bokningssidan, anmälan öppnar den 6/10. Elever som rider på ridskolan har förtur fram till den 10/10, därefter får vem som helst anmäla sig.

 

Frågor om lägren, önskemål om häst osv. skickas till Sara på Sara@sodraumearf.se

 

 

 

 

 

Ridläger sommaren 2022

Nu öppnar snart anmälan till våra ridläger i augusti!

I augusti arrangerar vi ridläger med övernattning för barn och ungdomar. 

Som deltagare på dessa läger bor du i vår teorisal och serveras frukost, lunch, middag och mellanmål i vår cafeteria. Vi rider 1-2 pass per dag och varvar ridningen med bad i sjön (både med och utan häst) med en massa andra hästliga aktiviteter :)

Du får en egen ponny/häst att sköta om och rida under veckan.

Välkomna till oss på sommarens roligaste vecka!

 

Ridläger 1:

Kunskapskrav: För dig som kan rida i alla gångarter (även galopp) och är bekväm med att hoppa små hinder.

Datum: 8-11/8, samling 09.00 i cafeterian första dagen för information, hästutdelning m.m.

Kostnad: 4500:- plus medlemskap. I samband med anmälan betalar man en anmälningsavgift på 1500:-, denna återbetalas ej oavsett anledning. Resterande belopp (3000:-) faktureras i maj. Utebliven/försenad betalning innebär att man tappar platsen.

Anmälan: Görs via vår bokningssida på hemsidan. Anmälan öppnar den 17/2. OBS: innan 17/2 kan du inte anmäla dig!

 

 

Ridläger 2:

Kunskapskrav: För dig som kan rida själv i skritt och trav. Du kan vara med även om du är en mer rutinerad ryttare, vi delar in er i lämpliga grupper efter kunskap.

Datum: 12-14/8 samling 09.00 i cafeterian första dagen för information, hästutdelning m.m.

Kostnad: 3500:- plus medlemskap. I samband med anmälan betalar man en anmälningsavgift på 1500:-, denna återbetalas ej oavsett anledning. Retserande belopp (2000:-)faktureras i maj. Utebliven/försenad  betalning innebär att man tappar platsen.

Anmälan görs via vår bokningssida på hemsidan. Anmälan öppnar den 17/2. OBS: innan den 17/2 kan du inte anmäla dig

 

Allergi: Om du är allergisk så måste du maila in det till oss separat oavsett vilket läger du är med på, maila alla allergier till Sara@sodraumearf.se 

 

 
Samarbetspartner