SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Södra Umeå Ryttarförening
Kvalitetsmärkt ridskola

Funktionärer till junihoppet v.23
2022-05-28 16:49

Nu är det dags att anmäla sig som funktionär till Junihoppet 11-12/6!

När du anmäler fyller du i namnet samt åldern på den som ska utföra uppgiften. Om du startar på tävlingen blir du automatiskt tilldelad en funktionärsuppgift och behöver inte anmäla dig här.

För ridskoleelever som är under 15år så faller ansvaret på målsman.

För bana/framhoppning gäller 18årsgräns eller tävlingserfarenheter (obs, endast ridskoletävlingar räknas inte).

Anmäl alla tider du har möjlighet att arbeta, vi har tidigare haft problem att få jämnt antal funktionärer/pass så vi hoppas att detta ska hjälpa. Du kommer inte bli uppsatt på fler pass än du ska jobba.
Skriv i kommentaren om du ska jobba hel-/halvdag eller mer samt om du har önskemål om/eller tidigare erfarenhet av en uppgift. Vi kan tyvärr inte garantera att alla tilldelas den post de önskar men vi försöker följa önskemålen så långt det går.

 

OBS! Om ni anmäler er i doodlen på en smartphone/surfplatta måste ni FÖRST fylla i dagar och spara, SEN skriva eventuella kommentarer. Om ni skriver en kommentar direkt följer inte valen med.


Läs mer om hur mycket just du ska jobba och om vilka uppgifter som finns här: http://www.sodraumearf.se/sida/?ID=210329

Anmäl dig i denna doodle: https://doodle.com/poll/dzd57cnt8z3m39zt?utm_source=poll&utm_medium=link

 
Samarbetspartner