SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Södra Umeå Ryttarförening
Kvalitetsmärkt ridskola

Hoppning
Här på Surf har vi drygt 20 häst- samt 10 ponnyekipage som tränar och tävlar i hoppning, både från ridskolan och privatryttare upp till 1,20m resp. Msv B.
 
Från VT-21 erbjuder vi hoppträning för två veckotränare; Peter Sällström och Emmeli Hellgren, och månadsträningar för Ted Nätterqvist.

 

Peter Sällström är utbildad B-tränare och C-banbyggare i hoppning och har många års erfarenhet av att framgångsrikt träna ekipage upp till Msv/1,40m. Han har själv tävlat upp till 1,50m med stora framgångar upp till 1,40m med flertalet hästar och rider också in och utbildar unghästar som familjen Sällström själva föder upp.
Peter kommer från och med HT-23 hålla träning på onsdagar från kl.19.30. Antal grupper är inte klart än, det anpassas efter hur många som vill träna för Peter.
 
Är du intresserad av att träna för Peter så kontaktar du Sofia Möller moller.sofia@outlook.com  ange om du rider häst eller ponny och om du vill ha fast plats eller vara reserv.
 
 
Emmeli Hellgren är utbildad SRL II och har tävlat i både hoppning upp till 1,10m och Msv dressyr. Emmeli har en träningsgrupp på fredag fm för både ponny och häst.
 
Är du intresserad av att träna för Emmeli så kontaktar du henne på emmeli@sodraumearf.se
 
 
Ted Nätterqvist är utbildad A-tränare i hoppning och har hållit träningar på Surf sen 2013. Han har själv tävlat framgångsrikt på högsta nivå, både nationellt och internationellt, samt tränat och utbildat stora talanger inom hoppningen både i Sverige och utomlands. Ted har grupper för både för ponny och häst, kontaktperson för dessa träningar är Emma Wallgren emma_stocksjo@hotmail.com
 
 
Samarbetspartner