SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Södra Umeå Ryttarförening
Kvalitetsmärkt ridskola

Senaste nytt från TS (v.22)
2021-05-31 22:24

Vi har i TS styrelse bestämt att vi kommer sammanfatta och dela med oss av det vi diskuterat och/eller beslutat om på våra möten här på hemsidan. Vi vill vara transparanta och även inbjudande, TS täcker en stor del av våra medlemmar och då kan det vara bra att kunna läsa om vilka frågor vi lyfter.

Planen är att uppdatera med en sammanfattning inom en vecka efter att vi haft ett möte och det kommer att läggas upp under "nyheter" på Tävlingssektionens del av hemsidan.

Senaste mötet som TS styrelse hade var 25/5 och då beslutades följande:

 

  • Hindertid blir bokningsbart på onsdagar mellan kl.12-ridskolan börjar

Vi har fått önskemål om att ha hindertid (i ridhuset) även dagtid på onsdagar för dem som inte deltar i den arrangerade hoppträningen på kvällen. Eftersom vi också har medlemmar som inte gärna vistas i ridhuset under pågående hoppning valde vi att göra en hybrid av onsdagarna. Bokning måste ske minst fyra helgfria vardagar i förväg till emmeli@sodraumearf.se och den kommer upp i bokningskalendern, då kan alla se om det kommer hoppas eller inte.

 

  • Kortast tid för bokning (oavsett aktivitet) ändras från sju till fyra dagar

Vi valde att korta av tiden lite för att öka flexibiliteten för bokningar. Detta gäller alltså bl.a. hoppning på onsdagar (se ovan), egen dressyrträning, löshoppning m.m.

Viktigt att notera är att det är fyra helgfria vardagar som gäller, och att bokningar måste komma in senast kl.12 på fredagar för att registreras innan helgen. Bokningar görs till emmeli@sodraumearf.se

 

Hindertider samt ridhusregler här på hemsidan är uppdaterade, ni hittar dem HÄR.

 

  • Häst- och ponnysektionen på hoppsidan slås ihop

Eftersom båda sektionerna flyter ihop på flera plan valde vi att slå samman häst och ponny till en enda hoppsektion, precis som på dressyrsidan. Detta innebär att alla ekipage som tränar/tävlar i hoppning hjälps åt oavsett om man rider ponny eller häst. Vi delar på ansvaret och på framgångarna, vi är starkast tillsammans.

 
Samarbetspartner