SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Södra Umeå Ryttarförening
Kvalitetsmärkt ridskola

Enkät 2019
2020-02-03 15:32

Hej medlem! 

 

Vi vill informera om hur vi jobbar med enkätsvaren vi fick in från er med anläggningskort under hösten.

Vi är tacksamma för er engagerade input som är väldigt viktig för att vi ska kunna jobba aktivt med att hela tiden bli en bättre förening.

Styrelsen tillsammans med verksamhetschefen har tagit fram en åtgärdsplan där vi lyft fram de punkter som vi uppfattade som viktigast.

Bland annat hur vi kommunicerar ändringar i bokningar av ridhuset, hur hindertiden är fördelad, detaljer på anläggningen så som önskemål om klockor på olika ställen, hur vi ska förhålla oss till privatträning på obokad tid, m.m.

För er som har löst anläggningskort för 2020 så har ni kanske märkt att det redan nu kommer ut information kring sena ändringar i ridhustiderna via mail.

Vi kommer jobba vidare med åtgärdsplanen under våren och försöka att tillmötesgå så många önskemål vi kan.

En del förändringar som görs enligt önskemål i enkäten kommer även att följas upp under våren eftersom det innebär ganska stora förändringar här på anläggningen. Allt för att säkerställa att de förändringar som gjorts föll väl ut :)

 

Mvh Emmeli Hellgren

Verksamhetschef

Södra Umeå Ryttarförening

 
Våra sponsorer 2019