SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Södra Umeå Ryttarförening
Kvalitetsmärkt ridskola

Ridlärarassistent

Från och med hössterminen -21 så kan du vara ridlärarassistent på Surf!

En ridlärarassistent är precis vad det låter som; En assistent till kvällens ridlärare. 

Man hjälper eleverna i stallet före och efter lektionen, under lektionen så mockar du i ridhsuet/på ridbanan och hjälper till med koner/bommar och om man vill får man även vara med och prova undervisa i någon del av övningen.

Du måste vara säker på att sadla och tränsa hästarna korrekt och känna dig bekväm med att hjälpa andra elever.

Du behöver kunna vara på Surf mellan ca 16- ca 20 på vardagar och ca 15.00-19 på söndagar. 

Vi ser helst att du är assistent en dag när du inte rider själv, men om det passar bättre att vara här när du rider så funkar det med :)

Det är ett utmärkt tillfälle att samla erfarenhet om du skulle vilja bli ridlärare i framtiden!

Vi kommer ha assistentutbildning varje termin där vi rider och gör lite annat, samt att du får rida två drop-in lektioner/termin :)

 

Om du vill vara ridlärarassistent så anmäler du dig till Rebecka på Rebecka@sodraumearf.se och önskar vilken dag du vill vara assistent samt om du vill vara på ponny eller hästsidan. 

Du anmäler dig till hela terminen, och det är viktigt att du meddelar om du är sjuk eller får förhinder så att vi kan ordna en ersättare. 

Vi önskar att du är minst 12 år gammal, och vi har ingen övre åldersgräns :)

 

Om du är ridlärarassistent under en termin så räknas det som ditt ideella arbete och du behöver inte jobba ideellt på tävlingar eller arbetsdagar eller försäljning.

Om du kommer hit direkt från skola/jobb så går det alldeles utmärkt att förvara/värma mat i personalrummet , Meddela att du behöver värma mat när du anmäler dig så kan vi visa dig vars allting finns :)

 

 

 

 

 

 
Samarbetspartner