SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Södra Umeå Ryttarförening
Kvalitetsmärkt ridskola

Drop-in ridning
På onsdagar 15.10-16.10 erbjuder vi drop-in uteritt. Det innebär att man inte behöver anmäla sig till en hel termin utan man kan hoppa in och rida när det passar. Vi behöver ha din anmälan senast på måndag kl 12 samma vecka som du önskar rida. Ridturen är 60 minuter och alla som deltar måste kunna rida i alla gångarter. (om ni är ett gäng som vill ute och rida med mindre erfarenhet så går det också bra, boka bara några veckor i förväg)
 
På dessa pass kommer vi blanda hästar och ponnys och om du är ny här på surf så är det bra att veta ungefärlig längd och vikt så att du får en lämplig häst/ponny :)
 
Kostnaden är 330:- per ridtur och avgiften faktureras. Om du inte dyker upp eller avanmäler senare än kl 12 på tisdag samma vecka så faktureras du avgiften ändå. 
Alla som rider drop-in måste vara medlemmar, medlemskap löser du enklast på vår hemsida. 
 
Anmälan sker till Sara@sodraumearf.se
 

På fredagar kl 15.15 erbjuder vi drop-in ridning, det innebär att man inte behöver anmäla sig till en hel termin utan man kan hoppa in och rida när det passar. Vi behöver ha din anmälan senast på onsdag kl 12 samma vecka som du önskar rida. Ridlektionen är 60 minuter och den kan innefatta uteritt, dressyr och markarbete men ingen hoppning. Vi vill att du som deltar ska kunna rida i alla gångarter, men utöver det så anpassar vi nivån.  

 
Kostnaden är 330:- per lektion och vi fakturerar avgiften. Om du inte dyker upp eller om du avanmäler senare än kl 12 dagen före lektionen så faktureras du avgiften ändå. 
Vi vill att alla som rider på drop-in ridningen är medlemmar, medlemskap löser du enklast via vår hemsidan.
 
Anmäl dig till Frida på Frida@sodraumearf.se

 
 
Samarbetspartner