SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Södra Umeå Ryttarförening
Kvalitetsmärkt ridskola

Baka till tävling
2020-08-19 14:30
Hembakat är det godaste som finns, och det visar sig alltid på tävling! Nu behöver vi fylla på förrådet då höstens tävlingar står för dörren. Anmäl dig i denna doodle så att vi får lite överblick och spridning på sorterna.
https://doodle.com/poll/5xig5zy82ktxgdy5

För att det ska bli så likvärdigt som möjligt, ska kakorna som bakas i långpanna lämnas in färdigskuren i bitar om ca 7x7 cm (en normal långpanna blir då cirka 25 bitar) och chokladbollar ska vara i storlek av en golfboll (ca 25st). Bifoga innehållsförteckning!
Lägg bakverket i frysbar plastlåda (ett antal finns att hämta på surf) och lämna i instruktörsrummet i samband med lektion, eller direkt i cafeterian tidigast kl.18 dagen före tävling (tors 20/8 för dressyren, fre 28/8 för hästhoppningen, fre 11/9 för ponnyhoppningen).

Att baka till tävling är ett utmärkt sätt att bidra till att få in lite extra pengar till surf, och en god kaka är grunden till ett gott rykte och omtyckt tävlingsplats ;)
 
Samarbetspartner